Risco

Risco Agility 3

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.OVER RISCO Group

In de afgelopen drie decennia is RISCO Group uitgegroeid tot een erkende leider in de globale markt voor beveiligingsoplossingen. Via de productie en marketing van end-to-end oplossingen voor de professione...

Risco Agility 3

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.OVER RISCO Group

In de afgelopen drie decennia is RISCO Group uitgegroeid tot een erkende leider in de globale markt voor beveiligingsoplossingen. Via de productie en marketing van end-to-end oplossingen voor de professionele beveiligingsmarkt, met regionale kantoren verspreid over de hele wereld, staan wij ten dienste van miljoenen tevreden klanten.

RISCO Group produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare beveiligingsproducten voor ieder type beveiligingsinstallatie. Van inbraakalarmsystemen voor residentiële en commerciële installaties met een volledig assortiment aan accessoires, tot platformen voor grootschalige toegangscontrole en geïntegreerde beveiliging met gebouwbeheer. Wij zijn toegewijd om onze klanten een grote verscheidenheid aan de beste oplossingen voor beveiligingsbeheer te bieden.

RISCO Group is een technologie leider permanent op zoek naar innovatie in al onze producten. Onze op cloud gebaseerde SaaS oplossingen zorgen voor een efficiënte en economische installatie, terwijl onze Smartphone toepassing gebruikers toegang biedt om op afstand toegang te krijgen tot hun beveiligingssysteem en een eigen bewaking over het systeem mogelijk maakt. Hiermee beantwoorden wij aan een groeiende trend in de industrie.

Al onze producten voldoen aan internationale normen; zijn innovatief, flexibel, eenvoudig in gebruik, snel en eenvoudig te installeren, en zeer rendabel. Ons doel is om onze klanten voortdurend te voorzien van vooruitstrevende technologieën met een persoonlijke service en ondersteuning, welke in lijn liggen met de RISCO kwaliteitswaarden en normen.

Meer

Risco Er zijn geen producten in deze categorie.