Catalogus

Beschikbaar
Staat
Deurspion
Brinno, Kivos, Oxloc, BEVEILIGUWHUISZELF X8, M2BX, EM8610, CG-G3, CG-G5, CG-B11, EM8650, EM8651, EM8660, EM8690, EM8695, EM8665, EM8676, EM8670, EM8621, EM8620, EM8625, EM8622

Het ouderwetse kijkgaatje is toe aan vervanging. Daarom is er een nieuwe vorm van deurbeveiliging ontwikkelt: de deurspion. Deurbeveiliging heeft vele voordelen. U kunt duidelijk zien wie er zich voor uw voordeur bevindt. Bovendien kan er bij sommige modellen een foto gemaakt worden door de deurspion, zodat u later terug kunt kijke...

Brinno, Kivos, Oxloc, BEVEILIGUWHUISZELF X8, M2BX, EM8610, CG-G3, CG-G5, CG-B11, EM8650, EM8651, EM8660, EM8690, EM8695, EM8665, EM8676, EM8670, EM8621, EM8620, EM8625, EM8622

Het ouderwetse kijkgaatje is toe aan vervanging. Daarom is er een nieuwe vorm van deurbeveiliging ontwikkelt: de deurspion. Deurbeveiliging heeft vele voordelen. U kunt duidelijk zien wie er zich voor uw voordeur bevindt. Bovendien kan er bij sommige modellen een foto gemaakt worden door de deurspion, zodat u later terug kunt kijken wie er bij u heeft aangebeld.


Deurspion

Weet wie er voor de deur staat, dankzij de juiste deurbeveiliging. Onder deurbeveiliging verstaan wij de deurspion. De deurspion dient als vervanging van het ouderwetse kijkgaatje. Door middel van een deurspion kunt u altijd direct zien wie er bij u aanbelt. Kent u de persoon voor de deur? Dan kunt u rustig open doen. Vertrouwt u het echter niet wanneer er een onbekend persoon aanbelt? Dan kunt u ervoor kiezen om de deur dicht te laten.


Voorkom een inbraak of overval

Het komt regelmatig voor dat criminelen op een gemakkelijke manier uw woning binnen proberen te dringen. Zij bellen aan met een smoes. Wanneer uw voordeur niet voorzien is van een deurspion, is de kans groot dat u de deur voor hen opent. Hoe vaak opent u de deur niet zonder dat u weet wie er aanbelt? Vaak pakt dit goed uit, het kan echter ook misgaan. Met de juiste deurbeveiliging voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van dit soort praktijken.


Voordelen

De deurspion is de vernieuwde vorm van deurbeveiliging. Via een LCD scherm kunt u kijken wie er zich voor uw voordeur bevindt. Het beeld is vrijwel altijd optimaal en voor kinderen en/of ouderen die niet door het oude traditionele kijkgat kunnen kijken is het grote LCD scherm een uitkomst. Bovendien is de deurspion makkelijk installeerbaar en voorzien van batterijen. U hoeft geen nieuwe gaten te boren in uw deur, de deurspion kan op dezelfde plek gemonteerd worden als het kijkgaatje.


Veiligheid boven alles

Voorkom onaangename verrassingen en laat criminelen voor een dichte deur staan. Het is nu mogelijk met behulp van de juiste deurbeveiliging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor deurbeveiliging bij u thuis of op de zaak? Neem dan nu contact met ons op. Uw veiligheid gaat boven alles!

Meer

Deurspion Er zijn geen producten in deze categorie.